Raul Must kaotas MMil esimeses ringis

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Andres Haabu

Raul Must kaotas sulgpalli MMil avaringis maailma edetabelis 13. kohal paiknevale India mängijale Kashyap Parupallile 0:3 (21:19, 14:21, 9:21).

«Esimeses geimis mängisin heas tempos ja kontrollisin tõsteid väga hästi. Võitsin tasavägise geimi. Teine geim algas ka väga korralikult. Veel 9:9 seisu pealt tundus, et kõik on võimalik,» sõnas Must pärast mängu.

«Kui esimeses geimis oli mulle tuul vastu siis teises geimis enam tõsteid paika ei saanud, sest tugev taganttuul hakkas palli pikaks viima. Vastane tõstis ka tempot ja ma ei suutnud sellega kaasa minna. Üldiselt tagant tugevad rabakud või lõiked sain kätte, aga see mida ta suutis võrgus teha peale seda oli kohati müstika. Kolmanda geimi alguses mängisin jälle vastu tuules ja suutsin 9:8 veel juhtida, aga siis väsisin peale rasket pallivahetust ja ei saanud enam mitte ühtegi punkti! Vastane mängis väga enesekindlalt ja ründavalt,» lisas eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles