Kobe Bryant on tänu innovaatilisele lõikusele loodetust kiiremini paranemas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant.
Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

Eelmise hooaja lõpus Achilleuse kõõlust vigastanud ning seejärel lõikuslaual käinud Los Angeles Lakersi korvpalliklubi täht Kobe Bryant on loodetust kiiremini taastunud ning võib juba hooaja-eelses treeninglaagris väljakule joosta. Esialgne prognoos paranemiseks oli kuus kuni üheksa kuud.

Bryanti sõnul oli talle tehtud operatsioon innovaatiline ning seetõttu on ka taastumine loodetust kiiremini toimunud. «Minu lõikus oli tavapärasest erinev ja seetõttu on ka paranemisprotsess olnud kiirem,» rääkis hetkel Hiinas viibiv Bryant liiga kodulehe vahendusel. Samas ei täpsustanud ta, mille poolest tema jalale tehtud lõikus tavapärasest erinev oli.

«Kolm ja pool kuud on möödas ning ma saan normaalselt kõndida ja jõusaalis raskusi tõsta ning jalg valu ei tee. Samas ei oska keegi veel öelda, millal täpselt mänguvalmis olen, see on kõikide jaoks uus asi,» lisas augusti lõpus 35-aastaseks saav Bryant.

2011. aastal tehti Bryantile põlveoperatsioon, millest ta samuti uskumatult kiiresti taastus. Ka tookordne protseduur oli uudne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles