FC Barcelona paremkaitsja Alves kritiseeris teravalt klubi juhtkonda

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Alves FC Barcelona meeskonnakaaslastega rõõmustamas.
Dani Alves FC Barcelona meeskonnakaaslastega rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallimeistri FC Barcelona paremkaitsja Dani Alves kritiseeris Eric Abidaliga inetult käitunud klubi juhtkonda.

33-aastane Abidal käis 2011. aastal operatsioonil, mille käigus eemaldati ta maksast kasvaja. Eelmisel aastal selgus, et Abidal vajab siiski maksasiirdamist ning mees naasis väljakule käesoleva aasta aprillis. Kuu aega hiljem teatas Barcelona, et loobub Abidali teenetest.

«Abidali lahkumine oli minu jaoks väga ebameeldiv üllatus. Pärast kõike seda, mida ta on pidanud läbi elama, häiris mind see otsus tohutult,» kommenteeris Alves. «Ma oleks tahtnud, et ta Barcelonas jätkab. Paraku siis, kui ta naasis, uut lepingut talle ei pakutud.»

«Barcelona on rohkem kui klubi, kuna toetas teda taastusravi ajal täielikult, aga lõppkokkuvõttes jätab see juhtum hapu maitse suhu,» lisas Brasiilia koondislane.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles