Kangur tagasi koondise juures: vaim on valmis! Ei tea, kas keha ka järele tuleb

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti korvpallikoondse liider Kristjan Kangur tegi täna pärast vigastust koondisega esimese treeningu, mis aga ei andnud vastust küsimusele, kas ta saab laupäeval toimuvas EM-valikmängus Hollandiga Eestit aidata.

«Keha lubas pallitrenni teha, kuid kontaktseks pole veel läinud. Alles pärast korralikke treeinguid otsustan, kas saan laupäeval mängida,» rääkis Kangur Postimehele. Esimese kontaktse treeningu teeb Kangur täna õhtupoolikul. «Vaim on valmis! Ei tea, kas keha ka järele tuleb. Igal juhul olen võistkonna osa ja tahan oma panuse anda.»

Ka peatreener Tiit Sokk ei osanud esimese treeningu põhjal hinnangut anda ning selgitas, et mängija peab oma valmidust ise tunnetama. Kangur ja treenerid teevad lõpliku otsuse ilmselt laupäeval vahetult enne lahingut Hollandiga.

Kangur pole sel suvel meeskonda EM-valiksarjamängudes aidata saanud, sest teda vaevas nn sportlase song ning eelmisel nädalal käis ta Saksamaal lõikusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles