Laane ja Jurtom jätkavad Raplas, klubi testib 211 cm pikkust sloveeni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait-Riivo Laane (palliga).
Rait-Riivo Laane (palliga). Foto: Toomas Tatar

Alates 1. augustist täistuuridel treeniv TYCO Rapla korvpallimeeskond täiendab järk-järgult oma koosseisu. Võistkonda on lisandumas teada-tuntud noori Eesti mängijaid, kuid olude sunnil saab saabuval hooajal ka Rapla särgis näha võõrleegionäri, kirjutab klubi koduleht.

Piiri taha sunnib pilku heitma keskmängijate puudus. Samas jätkab meeskond oma «joone» hoidmist, lootes värvata noort ja perspektiivikat mängumeest, kellest tasemel tegijat vormida.

Esimesena toob läbinisti eestimaisesse Rapla tiimi elevust Sloveenia U-20 koondislane Ziga Fifolt. Noormees saabus Raplasse testimisele 8. augusti õhtupoolikul ning treenib koos meeskonnaga nädal aega. 211 cm pikkune Fifolt ei olnud U-20 EM-il 10. koha saavutanud Sloveenia meeskonna põhimees, kuid kindlasti üks suurimaid tulevikulootusi.

Oma neljandat hooaega Rapla särgis alustab Eesti U-20 koondise kapten Rait-Riivo Laane. Samuti on Raplas jätkamise kasuks otsustanud suvel Sloveenias testimisel käinud Martin Jurtom. Laane ja Jurtom Rapla korvpallipublikule tutvustamist ei vaja. Lisaks eelpool nimetatutele tõmbavad saabuval hooajal Rapla särgi selga Sven Kaldre, Andre Pärn, Martin Paasoja, Kristjan Voolaid, Janar Soo, Oliver Metsalu, Hendrik Ruut ja Kaarel Traumann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles