Itaalia kõrgliiga keskmik on huvitatud Taltsist, Kangur jätkab Sienas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (palliga) ja Janar Talts.
Kristjan Kangur (palliga) ja Janar Talts. Foto: SCANPIX

Itaalia korvpalliliiga eelmisel hooajal 11. kohal lõpetanud Vanoli Cremona klubi on huvitatud Eesti koondise tsentri Janar Taltsi teenetest, vahendab ERR Sport.

ERRile teadaolevalt on Cremona klubi juba paar suve olnud Taltsi palkamisest huvitatud, kuid nüüd tahetakse lõpuks ka tehing teoks teha.

Lisaks on tänaseks kindel, et Kristjan Kangur mängib Siena Montepaschis ka tuleval hooajal. ERRi andmeil on Kanguri vastu huvi üles näidanud ka mitmed teised meeskonnad, üheks nendest on eelmisel hooajal Itaalia meistriliigas hõbedale tulnud Roma Acea. Siena klubi on aga kindlal veendumusel, et läinud hooajal häid esitusi näidanud Kangurit meeskonnast ära ei lasta.

Kolmapäeval rääkis Talts Postimehele, et pakkumine on Itaaliast tehtud, ent tingimused ei kujuta endast midagi erilist ja seetõttu ei kiirusta ta seda vastu võtma. Ühe teise Itaalia klubi pakkumise on Talts juba tagasi lükanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles