FIA ja vormel-1 meeskondade liidu vaheline kriis süveneb

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1
Vormel-1 Foto: AFP / Scanpix
Rahvusvahelise Autoliidu FIA teatel ei muudeta järgmise aasta vormel-1 sarja reeglites midagi ning säilitatakse 40 miljoni Inglise naela suurune eelarvepiirang ning seda hoolimata tiimide liidu FOTA vastuseisust.

Esmaspäeval püüdsid FIA ja FOTA majandusalased esindajad Londonis peetud koosolekul selgust majja lüüa ning saavutada mõlemaid osapooli rahuldav lahendus, vahendab Sponest.

«Kahjuks teatasid FOTA esindajad, et neil polnud eraldi õigust FIA 2010. aasta reeglite arutamiseks. Nad polnud üldse valmis reegleid arutama,» seisis FIA avalduses. «Seetõttu ei saavutanud koosolek oma eesmärki, milleks oli FIA reeglite kohandamine FOTA ettepanekuga.»

Eelmisel nädalal peetud FIA ja FOTA koosoleku tulemustes oli vormel-1 juhtorgan selgelt pettunud ning ka sel korral ütlesid tiimide esindajad otse, et nad ei saa järgmise aasta reegleid arutada. «Seega jäävad FIA majandusreeglid samaks,» teatas FIA.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles