Hamilton: peaksin vist Jensoni võidule panustama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: AFP / Scanpix

Valitsev maailmameister Lewis Hamilton avaldas Briti meediale, et tal oleks kaasmaalase Jenson Buttoni Briti GP võidu üle hea meel.

«Oleks suurepärane, kui Jenson võidaks sel aastal. Usun, et peaksin tema võidule raha panustama,» muigas Hamilton. «Uhke tunne oleks, kui kaasmaalane Silverstone'is võidaks, ma mõistan täielikult, mida ta tunneks sel juhul. Tema eluunistuseks on võita Briti GP ja ma usun, et see oleks tema jaoks palju erilisem kui Monaco võit. Vähemalt minu jaoks oli.»

Ühtlasi tunnistas Hamilton, et suutmatus võita sel hooajal sõite, on tema elu raskeks teinud. «Olen kaheksa-aastaselt alates võidu sõitnud ja see on tähtsaimal kohal minu elus. Iga päev valmistun kogu hingega võistlusteks, aga ei võida. See on raske,» tõdes valitsev maailmameister.

«Kui ringrajale jõuad, siis isegi kui sul pole head autot, usud siiski, et suudad võita. Oma mõtteis usud isegi siis, kui sinu ees on 16 meest, et midagi võib juhtuda. Et sinu ees olevad mehed võivad katkestada. Nii et alati tuleb uskuda kuni finišijooneni. Ma tean, et elus on tõuse ja mõõnasid. Igal sõitjal on omad halvad aastad, nüüd ootan lihtsalt häid aastaid juba.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles