Saaremaa velotuuri liidrina jätkab Ludovic Capelle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ludovic Cappelle
Ludovic Cappelle Foto: Scanpix Baltics

Laupäeval Kuressaare lähiümbruses sõidetud 20 km pikkune eraldistardist etapp 52. Saaremaa velotuuril liidrite osas muudatusi ei toonud ja viimasele etapile läheb liidrina vastu belglane Ludovic Cappelle, vahendab saaremaavelotuur.ee.

Neljast esimesest ratturist sõitis parima aja 26.39 küll Jaan Kirsipuu, kuid kokkuvõttes jäi ta sellega 26.50ga sõitnud Cappelle ja 27.33ga võistlusmaa läbinud Hannes Blanki järel kolmandaks.

Indrek Rannama sõitis 27.35-ga, millega säilitas neljanda koha. Etapi kolm paremat olid Ervin Korts-Laur 25.23, Kirsipuu 26.39 ja Priit Prous 26.47-ga.

Enne viimast etappi järgnevad Cappelle'ile Blank (+1.17), Kirsipuu (+2.51), Rannama (+4.48), Markku Ainsalu (+6.06) ja Martin Puusepp (+6.42). Kui viimasel etapil midagi ootamatut ei juhtu, ei tohiks liidrite hulgas muutusi tulla. Ainus intriig püsib veel Eesti meistrivõistluste arvestuses, kus Jaan Kirsipuu järel kandideerivad grupisõidu medalitele Rannama, Ainsalu ja Puusepp.

Velotuuri viimane, viies etapp algab Veski Trahter juures kell 16, Kuressaare linnas sõidetakse 71,6 km.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles