Tallinna Kalev sai üheksakesi lõpetanud Infoneti vastu tähtsa võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalev. Pilt on illustratiivne.
Tallinna Kalev. Pilt on illustratiivne. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Jalgpalli Eesti meistriliiga 22. voorus sai väga väärtuslikud kolm võidupunkti Tallinna Kalev, alistades võõral väljakul 1:0 FC Infoneti. Mängu ainsa värava lõi 67. minutil Maksim Paponov. Seejuures lõpetas Infonet mängu koguni üheksakesi, sest avapoolaja viimasel minutil teenis teise kollase ja ühtlasi punase kaardi Vladimir Malinin ning neljandal lisaminutil tabas sama saatus Manuchot.

Liigatabelis on 18 punkti kogunud Kalev endiselt 9. kohal, kuid Narva Transist jäädakse nüüd maha vaid kahe, Infonetist kolme ja Tartu Tammekast viie punktiga. Seejuures on Kalev nii Transist kui ka Infonetist ühe mängu vähem pidanud.

Enne mängu:

Mõlemad meeskonnad tahavad hädasti punkte, sest Infoneti tahab kinni püüda Narva Trans ning Tallinna Kalev üritab just viimati nimetatule järele jõuda.

Mõlemad meeskonnad on viimases kahes voorus saanud hakkama sama saavutusega – tiitlikaitsja Nõmme Kaljuga viigistati 1:1, mis näitab, et meeskonnad suudavad mängida ka väga tugevate vastastega.

Premium liigas on sel hooajal omavahelistes mängudes olnud edukam Infonet. Aprillis alistati rivaal 2:0, maikuus juba 4:1.

Infoneti esindaja Aleksandr Altosar: «Pärast suurt lüüasaamist Levadialt sooviks taastuda ning alustada uuesti positiivset mänguseeriat. Hiljutine mäng Kaleviga näitas, et meeskond on muutunud pärast esimest vooru tugevamaks.»

Veteranist poolkaitsja Konstantin Nahk: «Karikamängu võit selle meeskonna üle on kõigil veel meeles, mil pääsesime kaotusest viimase kümne minutiga. Mängime koduväljakul – loodan, et see saab olema positiivseks faktoriks.»

Kalevi peatreener Frank Bernhardt: «Oleme Infonetile nüüd juba kolmes mängus alla vandunud. Meie meeskond pole Infonetist kehvem, seega peame nüüd punktid endale haarama.»

Kalevi mängumees Edwin Stüf: «Meil on tulekul väga oluliste mängude seeria, kus kohtume tabeli lähirivaalidega. Tahame seda seeriat alustada positiivse noodiga, murdes Infoneti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles