Kangur: endale tundus, et kohati segasin meeskonda

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur koondise särgis.
Kristjan Kangur koondise särgis. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eesti meeste korvpalli rahvuskoondis alistas täna EM-valiksarjas 64:63 Hollandi, väljakul käis esmakordselt selles valiksarjas ka Kristjan Kangur.

«Napp võit on ka parem kui kaotus, kuigi oleks võinud lõpus paremini mängida, aga mis teha,» olid Kristjan Kanguri esimesed sõnad pärast kohtumist. «Andsime endast parima, lõpus tulid kohati rumalad eksimused ja see aitas Hollandil järgi tulla.»

Pärast songaoperatsiooni esimese mängu kaasa teinud Kangur mängis lõpuks ligi 32 minutit. «Ütleme nii, et täna õhtul ma enam jooksma ei lähe, olen päris väsinud,» sõnas ta. Kuigi punkte kogunes tema arvele viis, sai ta kätte 14 lauapalli ja oli kaitses asendamatu. «Mulle endale tundus, et kohati pigem lõhkusin meeskonna mängu,» ütles ta ise tagasihoidlikult.

Kangur tabas kohtumise lõpuhetkedel ülitähtsa kolmese, mis viis Eesti ette 64:62. Seejärel tabasid vastased ühe vabaviske ning siis viskas Kangur taas kolmesejoone tagant peale, kui rünnakuaega oli veel järel 15 sekundit, ent eksis. «Võtsin selle viske, sest tahtsin võimalikult suurelt võita,» sõnas ta.

Tehtud lõikus ääremängijat palju ei seganud. «Mängus on adrenaliin üleval, aga eks veidi ikka tunda oli seda piirkonda, mida lõigati,» kommenteeris Kangur hiljuti tehtud operatsiooni kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles