Piltuudis: Moskvas peetaval MMil haigutab tribüünidel piinlik tühjus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseikoer kontrollib enne MMi algust tühja Lužniki staadionit. Samasugune pilt valitseb paraku Moskvas ka võistluste ajal.
Politseikoer kontrollib enne MMi algust tühja Lužniki staadionit. Samasugune pilt valitseb paraku Moskvas ka võistluste ajal. Foto: SCANPIX

Moskvas peetava kergejõustiku MMi korraldajad on suures hädas publikupuudusega.

Odavaim pilet avatseremooniale maksis vaid sada rubla ehk pisut üle kahe euro, kuid sellegipoolest oli Lužniki staadion pooltühi. Varem väitsid korraldajad, et müüdud on juba 80 protsenti pääsmetest. Venemaa jaoks on tegu piinliku olukorraga, sest MMi näol on tegu esimeste selles riigis toimuvate kergejõustiku suurvõistlustega pärast 1980. aasta suveolümpiamänge.

Publikupuudus mõjutab isegi sportlasi - kui kümnevõistluse olümpiavõitja Ashton Eaton palus publikul teivashüppekatseks valmistudes rütmi plaksutada, tervitas teda tribüünidel haudvaikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles