Piltuudis: maailma kiireim mees jäi välgunoolega ühele fotole

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt on just võitnud oma kuuenda MM-tiitli ja selle auks sähvib Moskvas Lužniki staadioni kohal ka uhke välgunool.
Usain Bolt on just võitnud oma kuuenda MM-tiitli ja selle auks sähvib Moskvas Lužniki staadioni kohal ka uhke välgunool. Foto: SCANPIX

Maailma kiireim mees Usain Bolt tõestas eile Moskvas toimuval kergejõustiku MMil, et ta on endiselt maailma parim ja võitis selle kinnituseks oma kuuenda MM-tiitli. AFP fotograafil Olivier Morinil õnnestus pärast 100 m jooksu finišit teha Boltist aga foto, mis jääb kindlasti aastateks spordimeediasse tiirlema ning iseloomustab samas hästi ka Bolti karjääri.

Fotolt on näha, kuidas Bolt sörgib võistlejaterivi esirinnas, samal ajal jälitavad teda fotograafid ja taevas sähvib sprindijumala hüüdnimele (jamaikalase hüüdnimeks on Lightning (välk) Bolt) vääriline välgunool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles