Ecclestone lubab vormel-1 tuleviku nimel võidelda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone Foto: AFP / Scanpix

Vormel-1 sarja kommertsjuht Bernie Ecclestone tunnistas, et kaheksa meeskonna ähvardus sarjast lahkuda tuli talle üllatusena ja ta polnud valmis, et vormel-1 niimoodi kokku kukub.

«Olen vormelile andnud oma elust 35 aastat ja palju muudki,» rääkis Ecclestone ajalehele The Times. «Mu abielu purunes vormel-1 pärast, seega võite üsna kindlad olla, et ma ei lase sel tühiste asjade pärast laguneda.»



«Kui probleemi analüüsida, siis selgub, et tegelikult pole ühtki probleemi, mida ei saaks lahendada,» lisas Ecclestone.



Ecclestone avaldas ka arvamust, et kui vormelimeeskondade ühendus FOTA viib oma ähvarduse täide ja loob uue võistlussarja, toob see endaga ainult häda kaela. «Selle tulemusel kaebaksid kõik üksteist kohtusse ja lõpuks pole enam ühtegi võistlussarja,» arvas Ecclestone. «Kõik oleks läbi, see oleks täielik katastroof. Kõik kulutaksid advokaatide peale terve varanduse, aga midagi ei juhtuks.»



FOTA ehk Ferrari, McLaren, Renault, BMW Sauber, Toyota, Brawn GP, Red Bull ja Toro Rosso teatasid eelmisel reedel, et ei kavatse tuleval aastal MM-sarjas võistelda, vaid loovad hoopis ise uue võistlussarja. Nüüd aga on FOTA teatanud, et kui Rahvusvahelise Autoliidu FIA president Max Mosley ametist lahkub, on nad valmis läbirääkimisteks Ecclestone’iga, et sarjas siiski jätkata.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles