Tallinnasse saabunud Beljajeva: võit pole veel kohale jõudnud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas võeti vastu Nikolai Novosjolov ja Julia Beljajeva, kes tulid eelmisel nädalal epeevehklemise MMil meistriteks.
Tallinnas võeti vastu Nikolai Novosjolov ja Julia Beljajeva, kes tulid eelmisel nädalal epeevehklemise MMil meistriteks. Foto: Toomas Huik

Täna saabusid Ungaris toimunud vehklemise MMilt tagasi Eestisse värsked maailmameistrid Julia Beljajeva ja Nikolai Novosjolov.

Tallinna lennujaamas tänas Beljajeva oma toetajaid ning ütles, et oli enne kojusaabumist ka veidike närvis. «Mulle pole võit veel kohale jõudnud,» rääkis naiste individuaalvõistluses kuldmedali võitnud Beljajeva.

«Kodus pean matšid üle vaatama, siis saan äkki aru. Olin siia vastuvõtule tulles natuke ärevil, sest ei teadnud, kuidas kõik sujub ja kas oskan küsimustele vastata. Eks järgmisel korral on kindlasti lihtsam,» selgitas Beljajeva. Noor vehkleja lisas, et nüüd ootab ees kaks nädalat puhkust ja siis hakkab ta valmistuma järgmiseks hooajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles