Renault vormelitiimi juht Briatore ähvardas Mosleyt skandaaliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso, Flavio Briatore ja Nelson Piquet.
Fernando Alonso, Flavio Briatore ja Nelson Piquet. Foto: AP / Scanpix

Renault vormel-1 meeskonna juht Flavio Briatore ei kavatse vaatamata Rahvusvahelise Autoliidu FIA ja vormelimeeskondade ühenduse FOTA vahelisele tülile lõpetada suhtlemist oma hea sõbra, vormel-1 sarja juhi Bernie Ecclestone’iga. Teine lugu on aga FIA presindendi Max Mosleyga.

Kuigi FOTA kavatseb luua uue võistlussarja, peab Briatore ennast Ecclestone’iga jätkuvalt heaks sõbraks. «Bernie on mu sõber,» teatas Briatore. «Mõnikord on inimestel äris erinevad arvamused, kuid sõprus on sõprus. Olen Berniega sõber ning tahan temaga sõprust hoida veel kaua aega.»

Sõbrad on kahekesi ka Queens Park Rangers jalgpalliklubi omanikud.

Samal ajal aga toetab Ecclestone FIA presidendi Max Mosley seisukohti. Mosley aga süüdistas omakorda Briatoret, et tiimijuht surub uut võidusõidusarja ise läbi ning tahab saada uueks Ecclestone’iks. Lisaks kutsub Mosley vormelitiimide juhte napakaks.

«Max teeb kogu aeg isiklikke kommentaare. Mina olen aga džentelmen ja ei lähe isiklikuks,» selgitas Briatore ning lisas, et Mosley enda hajumused on seevastu vägagi veidrad, vihjates mullusele Mosley seksiskandaalile.

«Kui ta tahab minna isiklikuks, siis on mul palju öelda Maxi kohta. Ta peab lõpetama inimeste solvamise,» kurjustas Briatore. «Kui üldse on kedagi, kes peaks vaikima oma eraelu kohta, on see just tema.»

Mosley tunnistas, et saab Briatorega muidu hästi läbi, kuid neil on lahkarvamusi.

«Flavio on suurepärane inimene isiklikul tasandil,» sõnas Mosley. «Kuid kui oled seotud millegi nii keerulisega kui vormel-1, siis võib inimestel tekkida lahkarvamusi, kuidas asjad spordis toimima peaksid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles