Morozov: Ungari liiga tase on umbes sama, mis Poolas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov.
Igor Morozov. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Igor Morozov liitus suvel Ungari kõrgliigas palliva Debreceniga ja on tehtud otsusega rahul.

«Mängime head ja ilusat jalgpalli ning lööme palju väravaid. Kahju on ainult Euroopa liigast (Debrecen kaotas teises eelringis Norra klubile Strömgodset),» rääkis Morozov. «Tunnen end Ungaris hästi. Praegu on veel mängitud vähe mänge ja raske on enda vormi ja arengu kohta midagi öelda. Üldine tase on umbes sama, mis Poolas (Morozov mängis varasemalt Varssavi Polonias). Meie meeskond mängib ilusat jalgpalli ja armastatakse mängida palliga.»

Senise Ungari veedetud aja jooksul on Morozovile kõige rohkem ebamugavusi valmistanud sealne palavs, mis tihti kerkib 35 kraadini. «Sellega on probleeme ja seetõttu teeme trenni vaid hommikul vara või hilja õhtul,» lisas Morozov.

Ungari liigas on Debrcen kolme vooru järel täisedu ehk üheksa punktiga esikohal. Väravate vahe on seejuures debreceni +11. Morozov on kõigis kolmes kohtumises teinud kaasa täismängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles