Kanter: Harting ja Malachowski mängisid teises liigas

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pronksine Gerd Kanter tunnistas, et ei leidnud õiget rütmi
Pronksine Gerd Kanter tunnistas, et ei leidnud õiget rütmi Foto: Liis Treimann

Kergejõustiku MMil Moskvas kettaheites pronksi võitnud Gerd Kanter tunnistas, et kahele esimesele – sakslasele Robert Hartingule ja poolakale Pjotr Malachowskile polnud tal seekord midagi vastu panna.

«Sellist heidet, kus oleksin tundnud, et nüüd võib midagi tulla, polnudki,» nentis ta.

Kanteri parimaks jäi teisel katsel heidetud 65.19. Kolmanda MM-kulla saanud Harting heitis 69.11 ja hõbedamees Malachowski 68.36. Nende ründamise asemel pidi Kanter hoopis muretsema, et keegi temast endast ei möödu. Lõpuks edestas ta sakslast Martin Wierigit vaid 17 sentimeetriga.

«Noored poisid olid kohe seljataga ja kahjuks ei suutnud ma ka ise midagi teha, et oma positsiooni kindlustada. Tegelikult oli ju teada, et kui suudan oma tulemust poolteist meetrit parandada, on pronks kindel,» rääkis Kanter. «Ma ei oska öelda, miks heited ebaõnnestusid, võib-olla on probleem palavuses, mis siin viimastel päevadel valitsenud. Heite rütm oli käest ära, püüdsin küll rahulikult alustada, aga juba esimene liigutus oli üdini vale.»

Kanter lisas, et hiljutine seljavigastus teda ei seganud ja vorm on tegelikult korralik.

«Teemantliigas on seis veel päris intrigeeriv, püüan seal paremat tulemust,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles