Tallinn premeerib maailmameister Nikolai Novosjolovit

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov maailmameistrina autasustamispjedestaalil.
Nikolai Novosjolov maailmameistrina autasustamispjedestaalil. Foto: SCANPIX

Tallinna linnavalitsus otsustas tallinlasest maailmameistri Nikolai Novosjolovi ja tema treeneri premeerimiseks reservfondist kokku 7500 eurot eraldada.

Tallinlasest sportlase kõrge sportliku saavutuse tunnustuseks reservfondist eraldatud preemiasumma jaguneb järgnevalt – Nikolai Novosjolovile 5000 eurot ja tema treener Igor Tšikinjovile 2500 eurot, vahendab Tallinn.ee. 

Budapestist toimunud epeevehklemise maailmameistrivõistlustel tuli Nikolai Novosjolov maailmameistriks, alistades meeste epee finaalis Londoni olümpiavõitja, Venetsueela esindaja Ruben Limardo Gasconi tulemusega 15:7.

Ühtlasi eraldas Tallinna linnavalitsus reservfondist kokku 5000 eurot olümpiamedalisti Kairit Olenko ja tema treeneri premeerimiseks, sellest Kairit Olenkole 3500 eurot ja tema treenerile Timo Tõnismale 1500 eurot. 

Sofias 26. juulist kuni 4. augustini toimunud XXII Kurtide Olümpiamängudel saavutas Kairit Olenko seitsmevõistluses II koha ja odaviskes III koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles