Läti peatreener: Zenjov ja Ojamaa valmistasid meile peavalu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov lätlaste piiramisrõngas.
Sergei Zenjov lätlaste piiramisrõngas. Foto: Toomas Huik

Läti jalgpallikoondise peatreenerina täna debüüdi teinud endine ründeäss Marians Pahars tõstis pärast kohtumist Eesti koondislastest esile teisel poolajal vahetusest sekkunud Sergei Zenjovi ja Henrik Ojamaad.

«(Sergei) Zenjov oli väga hea ja ta suutis hästi palli hoida. Samamoodi valmistas meile probleeme paremal äärel tegutsenud kiilakas mängija (Ojamaa), ta oli väga hea,» tunnustas Pahars Eesti edurivimehi. «Keskväljal tegutses suurepäraselt Konstantin Vassiljev, oli näha, et ta on klassiga mängija.» 

Kuna Eesti mängis terve teise poolaja vähemuses, siis lootis Pahars duellist võitjana lahkuda, kuid kokkuvõttes jäi ta oma hoolealustega rahule. «Tahtsime mängu võita ja me ei ole selles mõttes tulemusega rahul. Samas olen mängijate tegutsemisega rahul, nad tegid kõvasti tööd. Sain paljudest mängijatest ülevaate ametlike matšide jaoks,» sõnas Pahars.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles