Eile vigastada saanud Morozov jääb kolmeks kuuks jalgpallist eemale

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov vigastas tõsiselt põlve
Igor Morozov vigastas tõsiselt põlve Foto: Toomas Huik

Eilses maavõistlusmängus Lätiga põlve vigastanud Eesti jalgpallikoondislane Igor Morozov peab jalgpallise eemale jääma umbes kolmeks kuuks.

«Magnetuuring kinnitas, et tegemist on mediaalse külgsideme vigastusega,» kinnitas Eesti koondise arst Kaspar Rõivassepp, kelle sõnul võinuks halvemal juhul keskkaitsja vigastuspaus venida kaheksakuuliseks. «Halva asja juures on hea see, et kui ma video pealt seda olukorda nägin, kartsin isegi hullemat, kuid ülejäänud struktuurid on terved.» 

Rõivasseppa sõnul arutatakse Morozovi klubi Debreceni arstidega nüüd, kas ravi osas minnakse operatsiooni teed  või mitte, kuid vigastuspausi pikkus sellest oluliselt ei muutu.

Eilse mängu teise poolaja alguses tabas eestlasi valus tagasilöök, kui keskkaitsja Igor Morozov põrkas kokku lätlaste ründestaari Artjoms Rudnevsiga ning jäi murule lamama. Morozovi põlvele asetati jääd ning mängumees lahkus areenilt arstide saatelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles