Killing: neljapaadi eesmärk on MMi finaal

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: NELJAPAAT :TALLINN, EESTI, 07AUG13.
Neljapaadi treening Viljandi järvel. Paadis istuvad eest  Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja, Kaur Kuslap.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: NELJAPAAT :TALLINN, EESTI, 07AUG13. Neljapaadi treening Viljandi järvel. Paadis istuvad eest Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja, Kaur Kuslap. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Maailma sõudmises läheb loetud päevade pärast ülimalt põnevaks, sest hooaja tipphetked Lõuna-Koreas Chungjus toimuvatel maailmameistrivõistlustel toovad võistlusveele kõik selle maailma vägevad.

Nende sekka arvatakse traditsiooniliselt ka Eesti meeste paarisaerukvartetti, kes mõnevõrra üllatusena on pool oma Londoni-koosseisust välja vahetanud ning kahel viimasel maailmakarikasarja etapil pronksmedalitega tõestanud, et pink ei ole sugugi lühike ning järelkasv on võimekas. Londoni-päevadega võrdluses jäid paati eessõudja Kaspar Taimsoo ning Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä pidid kohad loovutama noortele Sten-Erik Andersonile ja Kaur Kuslapile. 

Vahetult meeskonna äralennu eel, mis leiab aset 15. augustil, ütles treener Matti Killing, et neljapaadi eesmärk on MMi finaal.

Loe intervjuud Sõudeliidu kodulehelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles