Rocki siirdunud Dorbek: oli aeg keskkonda vahetada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Dorbek Eesti koondise särgis.
Gert Dorbek Eesti koondise särgis. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Tartu Rocki korvpallimeeskond sõlmis täna lepingud viimased viis aastat Kalev/Cramos klubikorvpalli mänginud Gert Dorbekuga, Itaalias Vareses pallinud Janar Taltsiga ning eelmisel hooajal Pärnus hea hooaja teinud leedulasest mängujuhi Augustas Peciukeviciusega.

«Otsustasin keskkonda vahetada, olen juba Cramos nii pikalt olnud, et oli aeg muutusteks,» sõnas Dorbek tehtud otsuse kohta.

Tagamängijal olid ka mõned pakkumised väljastpoolt Eestit, ent tema sõnul asjad väga konkreetseks ei läinud. «Ma ei tahtnud klubiotsingutega enam kauem venitada ja seetõttu otsustasin Tartu kasuks,» lisas ta.

Koos Dorbekuga hetkel Eesti koondisega EM-valiksarjas mängiv Janar Talts põhjendas otsust üsna sarnaselt. «Tartu on juba tuttav koht ja väljast tehtud pakkumised jäid venima ning konkreetseks ei mindud. Ma ei soovinud ka oktoobrini oodata,» põhjendas ta otsust kodumaal jätkata. Taltsi lepingus on ka klausel, mis lubab hea pakkumise korral poole hooaja pealt piiri taha siirduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles