Tallinnasse reisib ligi 900 Hollandi poolehoidjat

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollandi jalgpallifännid möödunud suvel Ukrainas
Hollandi jalgpallifännid möödunud suvel Ukrainas Foto: SCANPIX

6. septembril A. Le Coq Arenal peetavaks jalgpalli MM-valikmänguks Eesti ja Hollandi vahel reisib Tallinna ligi 900 vastaste poolehoidjat.

Põhjatribüüni C tasandile on Hollandi fännidele väljastatud 760 pääset, lisaks veel 100 küljetribüüni piletit Hollandi jalgpalliliidu poolt kutsutud külalistele. See tähendab, et Põhjatribüüni B tasandile saavad nüüd pääsmeid osta Eesti inimesed.

«Ootame Eesti – Holland kohtumisele täismaja. Koos põhjatribüüniga on müügil veel veidi üle 1000 pileti,» märkis Eesti jalgpalliliidu peadirektor Tõnu Sirel. Sõltuvalt istekohast ja soodustusest maksab pilet Eesti – Holland MM-valikkohtumisele 12 kuni 20 eurot. Pääsmed on eelmüügis Piletilevis.

Tegemist on teise korraga, kui Holland Tallinnas mängib – esimene omavaheline mõõduvõtt toimus 2001. aastal vastvalminud A. Le Coq Arenal, kui Eesti ülipõnevas matšis asus 1:0 ja 2:1 juhtima, ent pidi lõpuks tunnistama hollandlaste 4:2 paremust.

Millise etenduse pakuvad Eesti ja Holland sel korral, näeb 6. septembril A. Le Coq Arenal. Staadion avatakse publikule kell 19:30, mäng algab kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles