Legendaarne vormelipiloot: Alonso põhjustaks Red Bullile ainult muresid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Kolmekordne vormel-1 sarja võitja Niki Lauda kommenteeris Red Bulli tiimi võimalusi 2013.-2014. hooaja pilootide osas.

Kuna Red Bulli üks praegune sõitja Mark Webber otsustas pärast tänavust hooaega oma karjääri lõpetada, otsitakse Sebastian Vetteli kõrvale teist pilooti. Sel suvel on sellele kohale pakutud nii soomlast Kimi Räikköneni kui ka hiljutiste kuulujuttude kohaselt Ferraris sõitvat Fernando Alonsot. Legendaarse piloodi Lauda arvates oleks selline otsus Red Bulli jaoks aga vale.

«Ta (Alonso- toim.) tooks meeskonnale kaasa ainult probleeme,» ütles Lauda intervjuus ühele autoajakirjale. «Vetteli võimalikud neli meistritiitlit annavad Red Bullile võimaluse vaadata näiteks Räikköneni ja (Daniel- toim.) Ricciardo võimalikke tugevusi,» selgitas Lauda, vihjates võimalusele, et Vettel võib käesoleva hooaja võidu järel olla juba neljakordne maailmameister. «Neist üks on parem lühiajaline, teine aga pikaajaline lahendus,» kommenteeris Lauda Räikköneni ja Ricciardot.

Vormel-1 sarja juhib hetkel Vettel, kellel on koos 172 punkti. Talle järgnevad 134 punktiga Räikkönen ja 133 punkti kogunud Alonso. Järgmine etapp sõidetakse järgmisel nädalavahetusel Belgias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles