Pistoriusele võidakse esitada veel uusi süüdistusi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius.
Oscar Pistorius. Foto: SCANPIX

Paraolümpiamängude suurele staarile Oscar Pistoriusele võidakse esitada uusi süüdistusi seoses tulirelvaga hooletult ringi käimise osas. Pistorius astub järgisel nädalal kohtu ette ja Lõuna-Aafrika Vabariigi meedia teatel võidakse talle esitada süüdistus seoses jaanauris aset leidnud intsidentidega, kus ta ühel juhul avas oma tulirelvast tule restoranis ja teisel juhul liikuvast autost.

Mõlemad intsidendid leidsid Lõuna-Aafrika Vabariigi meedia teatel aset enne, kui ta tappis oma modellist elukaaslase Reeva Steenkampi, kirjutab Reuters.

Lõuna-Aafrika Vabariigi politsei kõneisik Solomon Makgale sõnas sel nädalal meediale, et Pistoriuse sooritatud mõrva uurimine on lõpetatud ning tal tuleb esmaspäeval ilmuda kohtusse, kus ta saab kuulda talle esitatavat süüdistust. Nüüd spekuleeritaksegi, et Pistoriusele võidakse süüdistus esitada seoses mitme erineva intsidendiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles