Kalju alistas võõrsil suurelt vähemuses lõpetanud FC Flora

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju mängijad tähistamas FC Flora vastu löödud väravat.
Nõmme Kalju mängijad tähistamas FC Flora vastu löödud väravat. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel teenis täna magusa võidu Nõmme Kalju, kes alistas võõral väljakul 3:0 FC Flora.

Tiitlikaitsja asus Lilleküla staadionil juhtima 38. minutil, kui palli suunas peaga väravasse Vladimir Voskoboinikov. Enne poolajavilet suutis Kalju veel oma eduseisu suurendada, kui 43. minutil jõudis väravani Yankuba Ceesay.

Teise poolaja algus jätkus sealt, kus esimene lõppes ehk 50. minutil jõudis väravani Janar Toomet. Flora jaoks läks olukord peagi aga veelgi keerulisemaks, kuna 61. minutil teenis teise kollase kaardi keskkaitsja Karl Palatu. Pärast Flora vähemusse jäämist rohkem väravaid enam ei löödud.

«Tänane mäng oli meie poolt hea, kuna kaitse ja rünnak olid tasakaalus – see oli kõige postiivsem. Eelmiste kohtumiste ebakindluse kõrval oli see positiivne mäng. Mängijatel on tahe tagasi tulnud, tiheda mängudegraafikuga vajus see vahepeal ära,» rääkis Kalju peatreener Igor Prins pärast kohtumist.

«Individuaalselt oli vastane tugevam. Kaotasime kahevõitluseid ja jäime seetõttu olukordadest välja. Oleme teinud kaitses individuaalset tööd, aga ikkagi kaotasime kastis mehed ära,» sõnas Flora peatreeneri kohuseid täitev Norbert Hurt.

Narvas toimunud kohtumises alistas koduväljakul mänginud Trans 3:1 Tallinna Kalevi. Võitjate poolel jõudsid väravani Sergei Kazakov, Artjom Škinjov ja Aleksei Belov.

Turniiritabelis kerkis Kalju nüüd 52 punktiga liidriks, kaks kohtumist vähem pidanud Tallinna Levadial on teisena 49 silma. Kolmandat kohta jagavad FC Flora ja Sillamäe Kalev 44 punktiga, kuid ka siin on Sillamäel kaks matši vähem peetud. Täna kell 17.00 kohtuvad Levadia ja Sillamäe omavahel. Kohtumist saab jälgida Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles