Arsenal alustas hooaega piinliku kaotusega, Wenger vilistati välja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laurent Koscielny (paremal) heitlemas Christian Bentekega.
Laurent Koscielny (paremal) heitlemas Christian Bentekega. Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal Inglismaa jalgpallimeistrivõistlused neljandana lõpetanud Londoni Arsenal kohtus uue hooaja avamängus koduväljakul mullu liiga 15. kohaga lõpetanud Aston Villaga ja pidi võtma vastu 1:3 kaotuse.

Arsenal asus kohtumist juba 6. minutil juhtima, kui väravani jõudis Olivier Giroud. Väga pikalt nad eduseisu nautida ei saanud, kuna juba 22. minutil viigistas Christian Benteke matši seisu. 61. minutil viis Benteke juba Aston Villa penaltist juhtima ja 85. minutil vormistas Luna Aston Villa 3:1 võidu. Arsenal lõpetas ka kohtumise vähemuses, kuna 67. minutil teenis teise kollase kaardi Laurent Koscielny.

Arsenali fännidele oli selline kaotus aga liiast ja paljud meeskonna fännid suunasid oma pahameele peatreener Arsene Wengeri suunas. Tiimi poolehoidjad on juhendaja peale pahased, kuna algselt lubati tiimi suvel hoogsalt uute meestega täiendada, kuid seni ei ole ühtegi kõlavat nime meeskonda juurde toodud.

Teistes samal ajal toimunud kohtumistes alistas Fulham võõrsil 1:0 Sunderlandi, Southampton võõrsil 1:0 West Bromwichi ja West Ham United koduväljakul 2:0 Cardiff City. Norwich City ja Everton leppisid esimese koduväljakul 2:2 viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles