Real alustas hooaega võiduga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Real tähistamas.
Madridi Real tähistamas. Foto: SCANPIX

Kodus kaotusseisu jäänud Madridi Reali jalgpalliklubi oli Hispaania liiga hooaja avavoorus Betisi alistamisega raskustes, kuid Isco 86. minuti värav tähendas seda, et hooaega alustati võiduga.

Betisi kaitseliin mängis pidevalt suluseisulõksuga ja tegi seda äärmiselt edukalt, jättes Reali mängijad suluseisu kokku üheksal korral. Samal ajal osutati head vastupanu kontrarünnakutel ja 14. minutil saavutati ühe üritusega edu: nende poolkaitsja Nosa Igiebor tormas talle vastu tulnud Sergio Ramosest mööda ja leidis karistusalas üles kaaslase Jorge Molina, kes palli Reali väravasuul seisnud Diego Lopezi selja taha toimetas, vahendas Soccernet.ee.

Real suutis mänguseisu viigistada, kui 26. minutil oli Isco söödust täpne Karim Benzema. Võiduvärav sündis neli minutit enne mängu lõppu, kui Isco lõi peaga väravasse Marcelo tsenderduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles