Jõhvi klubi president: järgmisel hooajal mängime Premium liigas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Gužovski.
Jevgeni Gužovski. Foto: www.jalgpall.ee

Eesti jalgpalli esiliiga liider Jõhvi FC Lokomotiv liigub hetkel Premium liiga kursil. Klubi president Jevgeni Gužovski on kindel, et kevadel mängitakse kõrgemas seltskonnas.

Gužovski rääkis portaalile jalgpall.ee antud intervjuus klubi tulevikust, mis peaks jätkuma Eesti kõrgeimas liigas. «Praegu ei näe ma ühtegi põhjust, mis saaks meid peatada,» oli Gužovski optimistlik.

Jõhvi klubi president lisas, et Premium liigasse jõudes tuleb palju tööd ära teha. «Kõige olulisem on leida toetust ja rahastamist selleks, et olla konkurentsivõimeline teistele Premium liiga klubidele. Muidugi peame tugevdama koosseisu, motiveerima mängijaid ja klubi töötajaid. Tuleb luua selge ja loogiline mudel klubi siseselt sportliku arengutee läbimiseks etappide kaupa. Kindlasti tuleb otsida juurde mängijaid,» kommenteeris Gužovski.

Loe täispikka intervjuud portaalist www.jalgpall.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles