VIDEO: Infonet alistas Tartu Tammeka

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka vahetusmeeste pink.
Tartu Tammeka vahetusmeeste pink. Foto: Margus Ansu

Postimees.ee vahendas täna huvilisteni Eesti jalgpalli kõrgliiga raames Sportland Arenal peetud kohtumist Infonet ja Tartu Tammeka vahel. Infonet jäi täna peale 3:1.

33. minutil viis Jevgeni Harin Infoneti juhtima, kuid 47. minutil Heiko Tamm viigistas. Mängu lõpus oli rohkem jaksu aga Infonteil ning viimasel kümnel minutil kostitas tartlasi väravaga Kouadio ja Trevor Elhi.

MÄNGU EEL:

Kodumeeskond Infonet asub hetkel tabelis kaheksandal kohal ning jääb mängu vähem pidanud Tammekast maha kolme punktiga. Kahe meeskonna vahele mahub veel Narva JK Trans, kes mängib selles voorus Floraga. 

Infoneti võidu korral võivad just nemad tõusta tabelis selle vooru järel kuuendale kohale. Samas on selles tabeliosas seis väga tasavägine, sest selja taga on vaid kolme punkti kaugusel JK Tallinna Kalev, kellel vaid kolm punkti vähem ja üks mäng Infonetist vähem peetud.

Sel Premium liiga hooajal on meeskonnad kohtunud kahel korral. Märtsis kohtusid meeskonnad samuti Sportland Arenal, kuid siis jäid väravad löömata. Juuni keskel toimunud mäng Tamme staadionil lõppes aga Infoneti suure, 3:0 võiduga. 

Tammeka peatreener Uwe Erkenbrecher: «Meil on tulemas järgmine raske mäng. Meil on väike meeskond ja praeguse graafiku tõttu on meeskonnal raske, nii et oleksime ühe punktiga rahul ja anname kindlasti oma parima. Ma olen üllatunud, et hoolimata tihedast graafikust on meeskond nii hästi suutnud mängida. Me pole viimased neli mängu kaotanud ja eesmärk on ka sellel nädalal mitte kaotada. Meil on mõningaid probleeme koosseisuga - Marvin Prempeh sai Kuressaare vastu vigastada ja peame samuti jälgima Andersoni, Sillaotsa ja Paju olukorda, kes on noored ja nende jaoks on palju mänge järjest keeruline mängida. Septembri graafik on hea, aga august on meie jaoks äärmiselt raske. Tulemas on tähtis nädal, kust kaks või neli punkti oleks hea.»

Mängija Kevin Anderson: «Järjekordne mäng võõrsil, mis tuleb raske ja võituslik. Loodan, et suudame oma paremuse maksma panna ja tuua võit koju.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles