Legendaarne Inzaghi: Balotelli on Itaalia, Messi maailma parim

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filippo Inzaghi
Filippo Inzaghi Foto: AFP / Scanpix

AC Milani legendaarne ründaja Filippo Inzaghi kiitis klubi praegust esiründajat Mario Balotellit ning lahkas veel mõne Euroopa klubi ründeliini.

«Minu meelest on Milani ründejõud suurepärane. Balotelli on Itaalia parim ründaja. AC Milani fännina loodan ma, et ta tõuseb Serie A suurimaks väravakütiks. See oleks kasulik nii talle, fännidele kui ka Itaalia rahvusmeeskonnale,» hindas Inzaghi.

Lisaks lahkas Inzaghi Paris St. Germaini ja FC Barcelona ründeliini.

«Zlatan Ibrahimovic ja Edison Cavani on suurepärane paar. Cavani on tõeline «tapja» ja ta on juba oma väravatearve avanud. Kindlasti on see üks Euroopa tugevamaid ründepaare – usun, et nad löövad kahepeale vähemalt 50 väravat,» ennustas itaallane. «Neymar ja Messi on jällegi ründajad, keda iga treener tahaks enda klubis näha. Messi on absoluutne maailma parim ja Neymar meeldis mulle samuti Konföderatsioonide karikaturniiril. Ta on üks-ühe vastu imeline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles