Barcelona uus peatreener: mina olen otsustaja

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerardo  Martino  - FC Barcelona uus peatreener
Gerardo Martino - FC Barcelona uus peatreener Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi uus peatreener Gerardo Martino võttis taas sõna Lionel Messi teemal ning kinnitas uuesti, et hakkab oma meeskonna suurimat staari senistest peatreeneritest enam välja vahetama.

Eelmised Barcelona peatreenerid on Messist välja pigistanud praktiliselt viimase ning tihti pole argentiinlasel enam kevadeks ehk hooaja otsustavaks faasiks jõudu jagunud. Liiguvad kõlakad, et just Messi ise on olnud see, kes on end palunud võimalikult palju mängida. 

«Ma arvan, et see teema on kompromissi leidmise küsimus – olen Leoga rääkinud ja ta saab sellest aru, kuid loomulikult ei vaheta ma teda viies mängus järjest välja,» märkis Martino, kuid jätkas teravamalt. «Kõik peab olema tasakaalus. Mina olen peatreener ja mina teen otsuseid, kuid ma ei tee nii drastilisi pöördeid ilma mängijaga arutamata. See ei muuda minu autoriteeti!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles