Jalgpalliajaloo vastuolulisim üleminek sündimas? Barcelona jahib Madridi Reali legendi Casillast

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas istus Hispaania liiga avavoorus pingil
Iker Casillas istus Hispaania liiga avavoorus pingil Foto: SCANPIX

Hispaania ajalehe Sport väitel on FC Barcelona valmis tegema ühte jalgpalliajaloo vastuolulisimat pakkumist: nimelt tahetakse enda ridadesse hankida suurima rivaali Madridi Reali legendaarset väravavahti Iker Casillast.

Hispaania koondise esiväravavaht Casillas on klubis langenud teiseks numbriks. Juba eelmise hooaja teises pooles kasutas tollane peatreener Jose Mourinho võimalusel Diego Lopezit ning sama teed näib minevat uus loots Carlo Ancelotti. 

Hispaania liiga avavoorus Real Betisi vastu jäeti Casillas taas pingile ning solvunud legend otsustas seetõttu soojendusest loobuda. Kuna suhted klubiga on muutunud halvaks, võib Casillas suure tõenäosusega oma kasvatajaklubist lahkuda ja praegu on kõige suuremat huvi üles näidanud Barcelona.

Kui üleminek teoks saaks, oleks see vaieldamatult üks jalgpalliajaloo vastuolulisimaid tehinguid. Võrrelda saaks seda ehk Luis Figo üleminekuga 2000. aastal FC Barcelonast Madridi Reali. Nooremaile jalgpallihuvilisele võrdluseks: kas kujutaksite ette, et Lionel Messi liitub Madridi Realiga?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles