Rapla sõlmis lepingu noore sloveeniga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TYCO Rapla meeskond
TYCO Rapla meeskond Foto: Andres Haabu

Uuel hooajal asub TYCO Rapla korvpalliklubis mängima sloveenlane Ziga Fifolt.

TYCO Rapla meeskonna peatreener Indrek Ruut koheselt alles 19-aastasele Fifoltile ülikõrgeid ootusi ei aseta, kuid pikemas perspektiivis võib ta meeskonnas väga tähtsat rolli kanda. «Hooaja esimeses pooles ei saa talt ridamisi kaksikduubleid oodata. Kuid üks on selge, tegemist on väga võimeka ja perspektiivika mängumehega, kellest paari kuu pärast on meeskonnale kindlasti palju abi,» kommenteeris Ruut klubi kodulehel.

Juba 8. klassist alates on Fifolt kuulunud Sloveenia eliitklubi Krka süsteemi. Möödunud hooaja veetis ta laenulepingu alusel teises kodumaa klubis Grosuplje. «Fifoltil oli Sloveenias sama probleem, mis paljudel Eesti mängijatelgi – sattus noorelt suurklubi vaatevälja, kuid ei omanud veel piisavalt kogemust, et mänguaega teenida. Seega leidis ta Rapla klubis hea võimaluse kvaliteetselt treenida ning ühtlasi ka mängukogemust saada,» selgitas TYCO Rapla esindaja Jaak Karp noore sloveeni Raplasse siirdumise tagamaid. Rapla sõlmib Fifoltiga 3-aastase lepingu. 

Pärast lühivisiiti kodumaale saabub 211 cm pikkune mängija tagasi Raplasse täna õhtupoolikul. Ülejäänud meeskond jõuab Jõulumäe treeninglaagrist tagasi homme ning ühine ettevalmistus hooajaks jätkub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles