Noor NBA mängumees: tahan edaspidi vähem mänguaega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Damian Lillard.
Damian Lillard. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA Portland Trail Blazersi klubi ridades palliv Damian Lillard tunnistas, et tahaks algaval hooajal natuke vähem mängida.

«Mõnikord võib juhtuda, et kui sa mängid nii palju minuteid, siis su keha ei pea vastu. Seega ei ole sa alati oma produktiivsuse tipul, sest sa oled väsinud,» rääkis Lillard, kes sai möödunud hooajal ehk oma esimesel aastal mänguaega 39 minutit. 23-aastase mängujuhi arvele jäi keskmiselt 19 punkti, 3,1 lauapalli ja 6,5 korvisöötu. Lillard oli eelmisel hooajal ka terve liiga peale kõige rohkem mänguaega saanud mees, sest viibis platsil koguni 3166 minutit.

Uuel hooajal peaks Lillard aga saama veidi rohkem puhata, sest meeskond on kahe hooaja vahel suutnud oma ridasid täiendada mitme uue mehega. Portlandiga on liitunud keskmängija Robin Lopez, ääremängija Thomas Robinson, tagamees C. J. McCollum ning vanameister Mo Williams. Lillard on tehtud täiendustega igati rahul. «Meil oli kindlasti selliseid mehi vaja. Meil oli vaja rohkem sügavust ja nende täiendustega me kindlasti saime seda,» kommenteeris Lillard.

Möödunud hooajal lõpetas Portland põhihooaja läänekonverentsi 11. kohaga, kogudes 33 võidu kõrvale 49 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles