Põhjus selgunud: Loeb sõitis puukännule otsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: Reuters / Scanpix

Autoralli maailmameister Sebastien Loebi tabas juba teist rallit järjest totaalne ebaõnn, kui ta taas oma Citroeniga avarii tegi ja oli sunnitud Poola rallil võistlemise katkestama.

Loeb ja tema kaardilugeja Daniel Elena sõitsid teelt välja neljandal kiiruskatsel 1,2 km pärast starti, kumbki meestest vigastada ei saanud, vahendab wrc.com.

«Sõitsin otsa tee ääres olnud puukännule, ma ei näinud seda, kuna see oli liiva all,» selgitas Loeb juhtunut. «Sõitsin sinna parempoolse esirattaga, see on täiesti puruks. Olukord pole väga hea. Danil polnud seda kändu ka oma märkmetes, ma ei usu, et väga paljudel teistelgi oli.»

Loeb ütles, et loodab homme superralli süsteemis jätkata, ent polnud kindel, kas suudab enam head kohta välja sõita. «Kuna saame 20 trahviminutit, ei saa see kerge olema,» sõnas ta.

Kuna Loebi peamine konkurent MM-tiitlile Mikko Hirvonen on Poolas nelja kiiruskatse järel liidrikohal, võib Loeb juba ralli lõppedes MM-sarjas liidrikoha kaotada. «Ma pole selle üle väga õnnelik, aga ma ei saa sinna midagi parata,» tõdes ta. «Kõik on võimalik, peame lihtsalt ootama ja vaatama, mis saab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles