Neymar päästis Barcelonale viigi, Messi sai vigastada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar tähistamas Madridi Atletico vastu löödud väravat.
Neymar tähistamas Madridi Atletico vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

Hispaania Superkarika finaali avamängus viigistasid Madridi Atletico ja FC Barcelona esimese koduväljakul 1:1. Karikavõitja selgub järgmisel nädalal, kui korduskohtumine peetakse Barcelonas.

Eilne mäng algas paremini Atleticole, kui 12. minutil avas skoori suvel klubiga liitunud Hispaania koondise ründaja David Villa. Mäletatavasti mängis eelmisel kolmel hooajal Villa just Barcelona ridades.

Viigi päästis Barcelonale Neymar, kes sarnaselt La Liga avavooru kohtumisele pääses ka sel korral väljakule teisel poolajal vahetusest. 59. minutil Pedro asemel väljakule saanud Neymar tegi skoori matši 66. minutil.

Kohtumine tõi ka Barcelona meeskonna kohale murepilvi, kuna avapoolaja järel tuli kerge vigastuse tõttu puhkama võtta meeskonna suurim staar Lionel Messi. «Messi lahkus poolajal mängust, kuna ta tundis vastu vasakut reit saadud löögi järel seal valu. Tegemist oli ettevaatusabinõuga,» teatas mängujärgselt Barcelona meeskond.

Barcelona spordidirektor Andoni Zubizarreta teatas, et Messile tehakse täna veel täiendavaid uuringuid. Messile valmistas ka hooaja eel muret jalavigastus, mis ei lubanud tal kõikides kontrollkohtumistes kaasa teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles