Everton kardab, et nende tähtmängijad tahavad ManUga liituda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leighton Baines (vasakul) ja Marouane Fellaini (keskel) on sattunud MAnchester Unitedi huviorbiiti.
Leighton Baines (vasakul) ja Marouane Fellaini (keskel) on sattunud MAnchester Unitedi huviorbiiti. Foto: SCANPIX

Evertoni jalgpallimeeskonna peatreener Roberto Martinez tunnistas, et Manchester Unitedi huvi nende mängumeeste Leighton Bainesi ja Marouane Fellaini vastu teeb talle muret.

ManU tegi kahe mängija ostmiseks hiljuti pakkumise, kuid Everton lükkas selle tagasi, kuna oma kahe tähtmängija eest soovitakse saada kindlasti rohkem raha, kui Unitedi pakutud 32 miljonit eurot kahe mängija eest, kirjutab Sportsmail.

«Olukord on väljumas kontrolli alt ja see hakkab ka mängijatele mõju avaldama,» kurtis Martinez, et mängijad paelub kindlasti võimalus ManUga liitumisest. «Siiski on nad käitunud väga professionaalselt. Nad on meile väga olulised mängijad ja samas on nad näidanud üles ka austust klubi vastu.»

Briti meedia teatel plaanib Manu peagi teha uue pakkumise ja sel korral ollakse valmis kahe mängija eest maksma üle 40 miljoni euro. Martinezi sõnul ei ole neile seni uut pakkumist tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles