Meeleheitel Arsenal loodab palgata kaks Reali tähtmängijat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karim Benzema.
Karim Benzema. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi jaoks ei ole tänavune suvi just kõige paremini sujunud ning meeskonda ei ole suudetud korralikult täiendada. Viimasel ajal on Arsenali seganud ka vigastused ja see toob nimetatud tõsiasja eriti valusalt esile.

Viimati tunnistas Arsenali peatreener Arsene Wenger, et neil ei õnnestu ikkagi palgata Liverpooli ründajat Luis Suarez’t. «See võimalus puudub,» sõnas Wenger koahlikule meediale.

Viimaste spekulatsioonide kohaselt soovib Wenger oma meeskonnas näha Madridi Reali pallureid Karim Benzemad ja Angel Di Mariat. Kuigi Benzema on Realis sisuliselt ainus tipptasemel tipuründaja, siis väidetavalt oleks valmis Reali juhendaja Carlo Ancelotti ta hea pakkumise korral rahaks tegema.

Samas on küsimärke ka Di Maria tuleviku kohal, kuna Gareth Bale’i võimaliku saabumisega jääksid tema mänguminutid küllaltki napiks. «Minu jaoks algab üleminekuturg praegu, tänase päeva ning 2. spetembri vahel plaanime olla väga aktiivsed,» teatas Wenger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles