Rossi lükkas tagasi kuulujutud Ferrarisse siirdumisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi
Valentino Rossi Foto: AFP / Scanpix

Kaheksakordne mootorrataste ringrajasõidu maailmameister Valentino Rossi lükkas taaskord tagasi kuulujutud, nagu liituks ta järgmisest aastast Ferrari vormelimeeskonnaga.

Viimaste kõlakate kohaselt lahkub Rossi MotoGP sarjast ning läheb Ferrari testisõitjaks, vahendab Planet-F1.

«Mul on järgmisel hooajal veel Yahamaga leping, vormelimaailma siirdumine oleks raske, tegelikult lausa võimatu,» sõnas ta. «Pealegi, Ferraril pole kolmandat autot. Ma pole võtnud vastu otsust ala vahetada, sõidan mootorrattaga ja olen Yamahas rahul.»

Rossi sõnul on need vaid kuulujutud välja mõeldud selleks, fännide päid segi ajada. «Kõik need jutud said alguse seetõttu, et sõitsin Ferrari eratestidel kiiresti, kuid üks asi on sõita välja hea aeg üksinda trennis, teine aga võistlustel sõites,» selgitas ta.

Sellegipoolest valas 30-aastane itaallane ka ise õli tulle, lisades: «Tunnen end vormeliroolis hästi, seega see võiks juhtuda 2011. aastal, miks ka mitte.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles