Varrak: kodus suudame korvi alt kindlasti paremini tabada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti-Valgevene.
Eesti-Valgevene. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti meeste korvpallikoondis kaotas 2015. aasta EM-valiksarja esimese kvalifikatsiooniturniiri poolfinaali avamängus võõrsil Valgevenele 70:76.

«Mõlemad tundsid teineteist väga hästi ja punktid tulid teiste kohtade pealt, kui valiksarja eelmistes kohtumistes,» sõnas abitreener Alar Varrak mängujärgselt Postimehele. «Nemad said liiga palju ründelauda ja sellest kergeid korve. Meil keerasid pallid aga rõngast välja, kui korvi alt viskasime, selles osas oli ka ebaõnne. Koduses Saku Suurhallis suudame selliseid viskeid kindlasti paremini realiseerida,» lisas Varrak.

Eesti alustas kohtumist hästi ja võitis avaveerandi 25:21. Teisel veerandajal jäädi aga hätta, Valgevene tegi 13:2 vahespurdi ja poolaeg kaotati 37:40. Kolmandal veerandajal suudeti visata vaid kuus punkti ja kuigi mängu lõpus hakkasid pallid taas korvi kukkuma, jäi võidust siiski puudu.

«Mäng oli alguses väga lahtine, ent mida minut edasi, seda rohkem kinnisemaks ta läks ja kumbki ei saanud eriti korve. Lõpus hakati taas paremini tabama. Hallik tegi hea esituse, aga eks teised mängisid ta ka väga vabalt viskele,» ütles Varrak 21 punkti toonud mehe kohta.

Korduskohtumine peetakse sel pühapäeval Saku Suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles