Red Bulli tulevik endiselt lahtine: Räikkönen püsib radaril, Alonsost võib saada vabaagent

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Red Bulli ja Kimi Räikköneni saaga ei ole veel lõppenud. Austria vormelitiimi boss Christian Horner ütles eile portaalile autosport.com, et soomlasest võib endiselt saada Red Bulli piloot. 

Kui mõned päevad tagasi teatas osa portaale, et Red Bull oleks justkui sõlminud lepingu Daniel Ricciardoga, siis nüüd kinnitas Horner, et midagi kindlat ei ole ikka veel.

«Ei ole mitte midagi kindlat. Ma ei lükkaks ühtegi stsenaariumi hetkel ümber. Kuni me lõpuks otsustame, kellest saab teine sõitja, ei ole mul muud enam öelda,» rääkis ta.

Räikköneni mänedzer Steve Robertson on öelnud, et Red Bulliga lepingust ei tule midagi välja. «Selle kohta peate küll Steve’ilt endalt küsima. Olen ainult lugenud tema kommentaare. Meil ei ole hetkel ühtegi kindlat inimest teise piloodi kohale,» kordas Horner. «Kimi on küllaltki isepäine mees. Ma usun, et lõpuks teeb ta enda jaoks parima valiku.»

Horneri sõnul Red Bull heal positsioonil, kuna nende vaba piloodikoha vastu on ääretult suur huvi. Nad tahavad oodata ja kasutada ära kogu turu potentsiaali. Kui Autosport küsis veelkord Räikköneni kohta, siis vastas Horner: «See on tema enda teha. Meie tahame teha õige otsuse ja võtame selleks vajaliku aja.»

Lisaks vihjas Red Bulli boss, et lisaks Räikkönenile ja Ricciardole hoitakse endiselt silma peal ka teistel sõitjatel. Autospordi andmetel võib teatud tingimustel juhtuda, et Ferrari piloodist Fernando Alonsost saab järgmiseks hooajaks vabaagent. «Selle kohta peate küsima Alonsolt. Minu teada on tal Ferrariga kehtiv leping.»

Ricciardo kohta polnud Horneril öelda muud, kui et mees on teinud testidel head tööd ning näidanud korralikke tulemusi ka Toro Rosso roolis.

Lõplik otsus võiks Horneri sõnul tulla 8. septembril toimuva Itaalia GP ajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles