Dortmundi juht: Lewandowski hoidmine oli õige otsus

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski
Robert Lewandowski Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi juht Hans-Joachim Watzke usub, et Robert Lewandowski meeskonnas hoidmine oli õige otsus. 

Möödunud eduka hooaja järel tegi Watzke kokkuvõtteid meeskonna majanduslikust seisust. Meistrite liiga finaali jõudmise ja Mario Götze müümise abil teeniti 51,2 miljonit eurot netokasumit, käive kerkis koguni 305 miljoni euroni. Viimane näitaja on tunamullusest hooajast koguni 61% võrra suurem.

«Kokkuvõtteks tahan öelda, et Dortmundi Borussia on tulevikku arvestades heal positsioonil,» rääkis Watzke, kes lisas, et ei taha siiski liiga positiivset muljet jätta. «Nagu me teame, on klubi jaoks väga otsustavad ajad, et olla selles spordis jätkusuutlik. See on ka põhjus, miks me ei müünud Robert Lewandowskit.»

Watzke sõnul olid kõik klubi tähtsaimad inimesed ühel nõul, et Lewandowskit ei tohiks Bayernile müüa. «Tahtsime uueks hooajaks välja tulla võimalikult hea meeskonnaga,» kõlas selgitus.

Lewandowski ise oli Bayerniga liitumisest väga huvitatud, kuid on kinnitanud, et annab ka uuel hooajal Borussia eest maksimumi. Oma viimaseks aastaks Dortmundi ridades sai mees ka korraliku palgalisa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles