Mourinho hankis Tottenhami nina alt kõrgelt hinnatud brasiillase

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Willian.
Willian. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho teatas, et nende meeskonnaga on liitumas 25-aastane brasiillane Willian, kes pidi varasemate teadete kohaselt ühinema hoopis Tottenhamiga.

Mahhatškala Anži hingekirja kuuluv Willian oli Tottenhamis läbinud juba meditsiinilise kontrolli, kuid seejärel astus vahele Chelsea, kirjutab PA Sport.

«Ma arvan, et ta on otsuse langetanud. Ma ei soovi enne asja ametlikku kinnitust sellest rääkida. Ma tean siiski mängija soove ja seda me varjata ei saa. See on loomulikult võimalus,» sõnas Mourinho Williani võimaliku palkamise kohta.

Brasiilia koondises kaks kohtumist pidanud Williani eest tuleb Chelseal maksta arvatavasti 37 miljonit eurot.

Samas lisas Mourinho, et ta eelistab väiksemaid koosseise ja tahaks, et tiimis oleks 22 mängijat. Seega võivad mõned pallurid Chelseast lahkuda, siiski on meeskonda kindlasti jäämas Juan Mata. «Ta meeldib kõigile ja tahame tema jätkamist. Tahame, et meeskonnas oleks rohkem kvaliteeti, mitte vähem,» teatas Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles