Eesti naiskond alistas pingelises mängus Aston Villa

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastassia Morkovkina.
Anastassia Morkovkina. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees
Inglismaal laagris viibiv Eesti naiste jalgpallikoondis alistas treeningkohtumises Aston Villa naiskonna 0:2 kaotusseisust 3:2.

Eestlannad jäid juba avaminutil 0:1 kaotusseisu, peagi oli seis 0:2. «Mängu algus oli pettumus - taas kinkisime vastasele väravad, mõlemad tabamused tulid meie eksimustest. Esimese värava puhul söötsime palli tagasi, kuigi olime kokku leppinud käituda teisiti, ja teises olukorras seisis müür valesti,» selgitas Eesti koondise juhendaja Keith Boanas.

Eestlannad kogusid end kiiresti ning vaheajaks oli Anastassia Morkovkina vähendanud kaotusseisu minimaalseks. Teise poolaja keskel viigistas mänguseisu vahetusest sekkunud Signy Aarna ning 12 minutit enne lõppu tõi Morkovkina teine tabamus eestlannadele väärt võidu.

«Rääkisime vaheajal, mida tuleb teisiti teha ja uskusime oma võitu. Teine poolaeg kuulus juba meile, ka füüsiliselt pidasime kauem vastu. Et kaotusseisust välja tulime, teeb heameelt,» märkis Boanas.

Treeninglaagri viimane ja eeldatavalt kõige raskem kohtumine leiab aset täna, kui Eesti koondise vastaseks on Chelsea naiskond. «Meie jaoks on oluline, et saame siin ideaalsetes tingimustes treenida ja võistkonda nii universiaadiks kui ka sügisel algavateks valikmängudeks ette valmistada,» ütles Boanas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles