Legendaarne Magic Johnson andis LeBron Jamesile vastulöögi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magic Johnson.
Magic Johnson. Foto: SCANPIX

Viiekordne korvpalliliiga NBA meister Magic Johnson vastas LeBron Jamesile, kes hiljuti valis läbi aegade parimad mängijad ning jättis Johnsoni esikolmikust välja.

Jamesi käest küsiti ühel hiljutisel intervjuul, kes on tema arvates läbi aegade kolm parimat mängijat ning kahel viimasel aastal kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Jamesi esikolmikusse mahtusid Michael Jordan, Dr J ehk Julius Erving ning Larry Bird.

Omal ajal kolmel korral liiga kõige väärtuslikumaks valitud Johnson kommenteeris Jamesi valikut oma Twitteri kontol. «LeBronil on õigus oma arvamusele, aga minu arvates on meie mängustiil sarnane ja seetõttu meeldib mulle vaadata teda mängimas,» postitas Johnson esmalt oma kontole. «NBA meistritiitli sõrmused on ainuke, mis loeb; Jordanil on neid kuus, minul viis, Birdil kolm, Lebronil kaks ja Dr J'l üks,» lisas Johnson viis minutit hiljem, andes sellega mõista, et ka tema oleks pidanud kuuluma Jamesi valitud esikolmikusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles