Kangertil on enne homme algavat Vueltat probleeme tervisega

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: Mihkel Maripuu

Homme tehakse algust aasta kolmanda jalgratturite suurtuuri Vueltaga, Astana meeskonna ridades tuleb stardijoonele ka Tanel Kangert, kellel on viimasel ajal probleeme olnud põlvedega.

Enne Vuelta algust harjutas Kangert Andorras, kuhu ta läks oma kulu ja kirjadega. Taevas Kangerti pea kohal pole päris pilvitu. Mõni päev enne Vuelta algust hakkasid põlved taas tunda andma: on endasse vett kogunud ja paistes.

«Ilmselt sellest, et lihas oli kehvas seisus – tegin Andorras kõvasti trenni, kuid massaaži ei saanud. Nüüd hakkas tiim kõvasti möllama, et mind heasse konditsiooni viia, massöörid, kondiväänajad, aparaadid... Küll asja korda saab. Ise olen mõõdukalt optimistlik ega paanitse põlvede pärast – need on mu nõrk koht praegu ja tulevikus, sellega tuleb leppida ja sellega elada. Varemgi on valu üle läinud, ju läheb nüüdki.»

Pikemalt loe Kangertist homsest Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles