Tottenham soovib osta Varssavi Legia eurovastase keskkaitsjat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vlad Chiriches.
Vlad Chiriches. Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi on tänavusel suvel teinud koosseisu osas mitmeid täiendusi ja arvatavasti soetatakse enne üleminekuakna lõppu veel mõni mängija. Viimaste teadete kohaselt alustati läbirääkimisi Bukaresti Steaua keskkaitsja Vlad Chirichesi ostmiseks.

Tottenham soovis keskkaitsjat osta juba mõnda aega tagasi, kuid siis jäi tehing katki, kuna Steaua omanik Gigi Becali otsustas ootamatult tehingust loobuda. Eelmisel kuul pakkus Tottenham keskkaitsja eest umbes 8 miljonit eurot, kuid nüüdne pakkumine on ligi 10 miljonit eurot ja Becali on väidetavalt nüüd valmis keskkaitsjast loobuma, kirjutab ProSport.

Samas seisab ka Steaual lähiajal ees ülitähtis kohtumine, kui Meistrite liiga play-off’is peetakse teisipäeval korduskohtumine Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legiaga. Avamäng lõppes Rumeenias 1:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles