ManU võtab riski: Rooney võib kohtumises Chelsea vastu kuuluda algkoosseisu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swansea vastu alustas Wayne Rooney pingilt, kuid Chelsea vastu võib ta platsile tulla juba algkoosseisus
Swansea vastu alustas Wayne Rooney pingilt, kuid Chelsea vastu võib ta platsile tulla juba algkoosseisus Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallis kütab endiselt kirgi ründeäss Wayne Rooney, kellest on väga huvitatud Chelsea, kuid Manchester Unitedi ei soovi mehest loobuda. Esmaspäeval lähevad klubid omavahel vastamisi ja võib juhtuda, et Rooney alustab Londoni klubi vastu algkoosseisus.

«Wayne’il on head võimalused platsile pääseda,» ütles Unitedi peatreener David Moyes enne kohtumist. «Tal on hea võimalus Chelsea vastu mängida, hea võimalus pääseda algkoosseisu.»

Vigastusest paranenud Rooney sekkus liiga avamängus Swansea City vastu vahetusest ja andis ka väravasöödu. Siiski on Inglismaa meedia kindel, et Rooney ei soovi oma endises koduklubis jätkata ja tahab keskkonna vahetust. Väidetavalt on ründaja ise huvitatud Chelseaga liitusmisest. Rooney kvaliteedis kahtlevad vähesed, kuid siiski tundub Moyesi plaan Rooney Chelsea vastu algkoosseisu panna üsna riskantne. Lisaks levisid pärast kohtumist Swansea vastu meedias fotod, kus Rooney koos teiste mängijatega väravat ei tähistanud.

Chelsea boss Jose Mourinho kinnitas, et jätkab Rooney jahtimist. Kolmandat pakkumist mehe ostmiseks võib oodata juba pärast esmaspäevast omavahelist mängu. «Ta on endiselt nende mängija. Hetkel mind need asjad ei huvita. Esmaspäeval toimub suur mäng. Kuid kuni viimase päevani, proovime teda (Rooneyt) värvata,» rääkis Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles